Woonklaar

“Na de bouw van dit appartementsblok, willen we dat eigenaars en huurders in een kraaknette woning kunnen intrekken.”

Onze diensten

Met Woonklaar.be bieden wij een totaalpakket aan, dat ervoor zorgt dat huizen, appartementen, winkels, … volledig klaar zijn om te verkopen, verhuren
of om er zelf in te trekken. Wij staan in voor de volledige opleveringsschoonmaak van panden. Vloeren, kasten, sanitair, keuken, plafonds, terras, …
Alles geven wij weer een volledig nieuw leven.

Woonklaar Oplevering

Opleveringsschoonmaak

Als bouwfirma heeft u de bouw van nieuwbouwwoningen, appartementen, kantoorruimtes, … volledig afgewerkt. Het enige wat er nog moet gebeuren is een grondige opleveringsschoonmaak. Pas daarna zijn de panden écht klaar.
Ons gespecialiseerde team komt graag ter plaatste en voert een volledige opleveringsschoonmaak uit. Op die manier kunt u zonder zorgen de splinternieuwe gebouwen of woningen aan de eigenaars overhandigen.

Woningontruiming

Woonklaar.be is gespecialiseerd in de ontruiming van bouwafval op een bouwwerf.
Nadat nieuwbouwwoningen klaar zijn, kunnen heel vaak restanten en afval achterblijven.
Bovendien brengen bouwwerken erg veel stof met zich mee. Ook daarvoor kunt u Woonklaar.be inschakelen. Wij zorgen er voor dat de gloednieuwe panden helemaal stofvrij gemaakt wordt. U wilt verhuizen, maar de woning staat nog vol rommel én is helemaal niet netjes?

Woonklaar.be zorgt ervoor dat panden kraaknet worden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gedeeltelijke woningontruiming. Naast de ‘grove’ werken, kunt u bij Woonklaar.be ook terecht voor een volledige eindschoonmaak. Naast het stofvrij maken en opruimen van de woning of het pand, pakken wij dan de woning veel nauwkeuriger aan. Alle plinten, klinken, gleufjes, sleutelgaten, lichtknoppen, … zullen tot in de puntjes worden gepoetst. Al onze diensten zijn dus volledig met de klant afgestemd

Woonklaar Woningontruiming
Woonklaar Vloerbehandeling

Tapijt- en vloerbehandeling

Niets gezelliger dan een warm en sfeervol tapijt in je huis, maar ook niets vervelender dan
een vuil en verontreinigd tapijt. Bij Woonklaar.be kunt u terecht voor een volledige tapijt-of vloerbehandeling. Bovendien is het aan te raden om tapijten jaarlijks grondig te laten behandelen. Alleen op die manier bent u er zeker van dat het tapijt lang zal leven én dat het zijn schoonheid behoudt.

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten vloerbehandelingen.
Welke vloer u ook heeft, wij weten hoe die behandeld moet worden. Natuursteen, parket, beton, … elke vloer dient uitermate goed onderhouden te worden. Wij kunnen uw vloer zowel preventief behandelen of schoonmaken, maar ook als uw vloer al zwaar vervuild is, heeft Woonklaar.be een oplossing voor u klaar.

Cementsluimer

Cementsluier is heel vaak niet met het blote oog waarneembaar, maar toch is het belangrijk om aan deze vervuiling aandacht te besteden. Onze specialisten komen graag ter plaatste om te bepalen welke cementsluierverwijderaar geschikt is. Doordat u ons gespecialiseerde team inschakelt, voorkomt u onderhoudsproblemen in de toekomst.

Woonklaar bg

Ontdek onze voor en na projecten